Stimate dne. Profesoare,
Stimati dni. Profesori,

Va rog sa acordati putina atentie urmatoarelor 3 puncte:

1. Data limita pentru concursul national de proiecte didactice transdisciplinare este 15 martie 2011. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul proiectului: http://transdisciplinar.pmu.ro. Asteptam cu interes lucrarile dvs.!

2. O parte dintre dvs. ati participat la cercetarea evaluativa de progres privind optionalul prin completarea chestionarului on-line sau prin participarea la focus-grupuri. Feedback-ul dvs. este extrem de incurajator si va multumim. De aceasta data va rugam sa ne sprijiniti sa aflam si opinia elevilor care au beneficiat de acest optional. Fiecare elev trebuie sa intre pe link-ul de mai jos si sa completeze chestionarul. E vorba de cateva intrebari scurte. Data limita: 10 martie 2011.
http://www.surveymonkey.com/s/invatarea_pentru_societatea_cunoasterii

3. Adeverinte pentru participarea in proiectul “Proces educational optimizat in viziunea competentelor societatii cunoasterii” se vor elibera in acest moment doar acelora dintre dvs. care fac dovada implementarii la clasa a optionalului “Invatare pentru societatea cunoasterii”. In acest sens va rugam sa ne transmiteti prin posta documentele din attachment completate si validate conform instructiunilor. Pentru cei care nu au implementat optionalul putem confirma prin email participarea la cursul de formare sau va puteti adresa formatorului pentru a va transmite lista de prezenta in care ati semnat.

Va multumim pentru colaborare!
Daca aveti neclaritati va rugam sa va adresati la transdisciplinar@siveco.ro

Echipa “Multitouch”